1010 Music
1010music
4all Audio
Ableton
Access
Adam
Adam Hall
ADMIRA
AIAIAI
Akai
AKG
Alesis
Allen & Heath
AlphaTheta
ALVA
Analogue Solutions
Antelope
Apogee
ART
Artesia
Arturia
ASM
Aston
ATC
Audeze
Audient
Audio-Technica
Audix
Austrian Audio
Avantone Pro
Avid
Barefoot
Behringer
Bespeco
Beyerdynamic
Bitwig
Blue Microphones
Boss
Boston
Bugera
Casio
Cerwin-Vega
Clarity
Clarity Stand
CME
Crown
Dan Clark Audio
DBX
Decksaver
Denon DJ
Dexibell
Doepfer
DPA microphones
Dubreq
Dynacord
Dynaudio
Electro-Harmonix
Electro-Voice
Elektron
Erica Synths
ESI
Eve Audio
Fatar-Studiologic
FL Studio
Fluid Audio
Focal
Focusrite
Free Color
Funktion-One
Gator
Gator Cases
Gator Frameworks
Genelec
Gravity
Headliner
HEDD
Hercules
Heritage Audio
HH Electronics
Hosa
Ibiza
Icon
iConnectivity
IK Multimedia
IsoAcoustics
JBL
K&M
Kali Audio
KB Cover
Keith McMillen
Ketron
Klotz
Korg
KRK
Kurzweil
KZ Audio
Lauten Audio
LEWITT
Lexicon
Line6
M-Audio
M-Game
Mackie
MAG-LEV Audio
Marantz PRO
Marshall Electronics
Midas
Modal Electronics
Monkey Banana
Moog
Motu
Nanuk
Native Instruments
Nektar
Neumann
Neutrik
Neve
NORAND
Nord
Nord (Clavia)
Novation
Nowsonic
Numark
NUX
Oberheim
OLLO Audio
On-Stage Stands
Ortofon
OTO Machines
Park Audio
Pearl River
Pioneer
Polyend
Premier
Presonus
Pro-Ject
Prodipe
PRODJ
PRODJ Cables
PRODJ PRO AUDIO
Proel
PWM
QSC
QUIK LOK
RØDE Warranty
Radial
Rane
RCF
Rega
Rekit
Reloop
Resident Audio
RME
RockBag
ROCKBOARD
RockCable
ROCKSTAND
Rode
Roland
Roli
Rycote
Samson
Schulz Kabel
sE Electronics
Sennheiser
Sequential
Sequential (Dave Smith Instruments)
Sequenz
Shure
SKV
SOMMER CABLE
Sonarworks
Sonicware
Sontronics
Sontronics Podcast
Sony
Sony Pro
Soundbrenner
Soundcraft
SoundID
SOUNDKING
SSL
Stagg
Steinberg
Studio Electronics
Studio Evolution
Studiologic
Stylophone
Supercritical
Superlux
Tannoy
Tascam
TC Electronic
TC-Helicon
TEAC
Technics
Teenage Engineering
Telefunken
Telegrapher
Thunderplugs
Torso Electronics
Townsend Labs
UDG
UDG Ultimate
UDO
Universal Audio
Urbanears
V-Moda
Vermona
Vestax
Vicoustic
Violet
Warm Audio
X-STAR
Yamaha
Zoom
Оплата / доставка Контакти Кредит Новини Гарантія Акції
Інтернет
магазин
10:00-19:00
(067) 879-77-70Пн-Сб. Нд.
Київ10:00-19:00 Пн-Пт Сб Нд вул. Воздвиженська 22(067) 458-77-70
Харків10:00-19:00 Пн-Сб. Нд. пер. Кравцова, 19 (067) 575-17-81
Одеса10:00-19:00 Пн-Сб. Нд. вул. Ланжеронівська, 26(067)-579-13-09
Статьи

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

Проглянуто 8 разів

   Акустична система ультра близького поля Kali Audio IN-UNF спеціально розроблена для встановлення на робочому столі. Це ідеальний варіант для невеликих кімнат без належного звукового оформлення, домашнього використання та польових робіт. Розробники намагалися створити професійні пристрої для користувачів, для яких раніше не було рішення на ринку і які обирали між нічим та нічим.

   Раніше ці питання певною мірою вирішувались за допомогою навушників або побутових Hi-Fi пристроїв. Але повноцінна акустична система — це зовсім інший підхід. Професійне обладнання, не компроміс і не заміна, а новий варіант розв’язання складної задачі. Чи впорались з нею розробники Kali Audio? Подивимось разом.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

Важливий спойлер

   Пані та панове музиканти, саундмейкери та звукорежисери!

   Якщо ви розглядаєте IN-UNF як єдину систему для повноцінної роботи зі звуком на професійній студії, то негайно припиніть цю згубну справу. Ці пристрої не для вас.

   Якщо ви працюєте в підготовленому приміщенні з належним акустичним оформленням, краще придивіться до інших студійних моніторів. Наприклад, IN-5 або IN-8 від Kali Audio стануть відмінним рішенням. А цю новинку залиште тим, кому вона дійсно підійде.

   Але якщо ви сміливі відчайдухи, то велике прохання: потім не пишіть сумні відгуки. Ми вас попередили. IN-UNF — цікаве рішення, але у своїй ніші, й про це ми обов’язково розкажемо в статті.

Трохи про бренд

   Kali Audio — далеко не новачки у світі професійного музичного обладнання. Не дивлячись на те, що компанія розпочала свою історію відносно недавно у 2018 році, вона вже встигла підкорити серця музикантів та звукорежисерів по всьому світі. Все завдяки її сміливому підходу до виготовлення продукції. Адже розробники завжди шукають інноваційні рішення, щоб створити першокласні пристрої, які мали б відмінну якість й водночас доступну ціну. І можна впевнено стверджувати, що це їм вдається. Чого тільки вартують монітори IN-5, які стрімко здобули популярність у користувачів. А IN-8 перевершили всі очікування. Девайси Kali Audio призначені для тих, хто шукає якісні рішення для роботи за доступну ціну. Це надійні робочі конячки, які на п’ятірку справляються з усіма творчими задачами.

   Здається, що у випадку з моделлю IN-UNF розробники викрутили тумблер творчого підходу та сміливих експериментів на максимум й створили інноваційне рішення, якого до цього часу не було на ринку. Фантастика та й годі. Але розглядаючи новинку, варто пам’ятати, що чудес не існує й в нашому світі панують закони фізики, а не магії. Адже в якомусь сенсі, і ви це зрозумієте згодом, IN-UNF — це казкове диво, яке, на жаль, не до кінця ідеальне.

Комплектація

   Акустична система складається з потужного сабвуфера та двох сателітів. Вона має стильний, футуристичний дизайн й чудово впишеться у будь-який інтер’єр. Чорний матовий колір девайсів, ергономічні форми, підсвітка логотипа на сабі, яку можна вимкнути, якщо хочеться прибрати зайве світло. Всі деталі дизайну продумані до дрібниць. А якість складання, як і в усіх пристроїв Kali Audio, на висоті.

   Розглянемо новинку трохи детальніше.

Сабвуфер

   Обладнаний двома потужними 4,5" динаміками, які розташовані по обидва боки корпусу. Зверху над правим динаміком знаходиться фазоінвертор. Завдяки такій конструкції саб сміливо можна ставити близько до стіни.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

   Основна перевага конструкції девайса — його можна спозиціонувати горизонтально або вертикально. Завдяки розташуванню динаміків це не створить деструктивного впливу на звучання. До того ж вібрації від вуфера не будуть передаватися на стіл або інші поверхні. Ідеальне рішення для зручного розміщення.

Сателіти

   Два невеличкі монітори круглої форми виготовлені за фірмовою коаксіальною схемою по принципу популярних IN-5 та IN-8. В них високочастотні 1" твітери вбудовані в 4,0" середньочастотні динаміки. Завдяки такому рішенню розробникам вдалося створити компактні та ергономічні сателіти, які не займають багато місця й при цьому добре відпрацьовують середні та високі частоти.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

   В комплекті йдуть дві гумові підставки для зручного позиціонування пристрої. Завдяки їм вібрація від девайсів не передається на поверхню, на якій вони встановлені.

   Чому це важливо? Спробуйте поставити на стіл звичайні студійні монітори й насолодіться спотвореним звуком. Спеціальні стійки під акустику та матеріали, що поглинають вібрації, не дарма існують в цьому світі. Конструкція IN-UNF розроблена таким чином, щоб пристрої можна було поставити на стіл без додаткових танців з бубоном.

Конструкційні особливості

Підключення й управління

   Всі елементи підключення й управління знаходяться на бокових панелях сабвуфера поруч з динаміками.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

   Справа розміщені:

   Зліва знаходяться:

   За допомогою DIP-перемикачів можна задати налаштування звучання акустичної системи відповідно до її розташування у кімнаті. Виробники додали до комплекту інструкцію з зображенням позицій перемикачів відповідно до розміщення пристроїв та бажаних частотних налаштувань.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

Важливо зауважити

   Сателіти підключаються до сабвуфера за допомогою впаяних дротів. Це трохи ускладнює використання девайсів, наприклад, при перевезенні. До того ж ви не зможете замінити їх на інші дроти. Не вдасться скористатися й подовжувачем, бо в цьому випадку ми маємо справу не зі стандартними 3,5 мм роз’ємами. Враховуючи те, що сателіти й вуфер зазвичай стоять на певній прорахованій відстані (про це розповімо далі), подовжувач вам навряд чи знадобиться. Але ситуації в житті бувають різні й мати можливість замінити або подовжити дроти була б не зайвою. На жаль, розробники нам її не надали. Сподіваємось, в наступних ребілдах цей недолік буде виправлено.

Розміщення

   Гнучке розташування моніторів Kali Audio IN-UNF — головна й незаперечна їх перевага. Ми вже казали, що вони розроблені спеціально для використання в непідготовлених невеликих кімнатах й наголосимо на цьому ще раз. Якщо вам бракує місця в приміщенні, це — ідеальний вибір.

   Система ультра близького поля ставиться безпосередньо біля користувача. Оптимальна відстань від динаміків до вух становить 0,8 м. Студійні монітори треба розміщувати щонайменше на 1,0 метр від вух, плюс відстань до задньої стіни хоча б 0,6 м. Коли справа стосується невеликого приміщення, де кожен сантиметр на вагу золота, про такі простори годі й казати. А IN-UNF можна поставити біля стіни й все буде добре. Головне не опускати сабвуфер під стіл і не перекривати один з його динаміків.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

   Вдалі й небажані схеми розміщення новинки наведені в мануалі, так само як налаштування DIP-перемикачів. Також додані варіанти розташування сабвуфера в горизонтальному або вертикальному положенні відносно ноутбуків та комп’ютерних екранів. Наприклад, вертикально саб можна розмістити за дисплеєм або ноутом. А коли він повернутий горизонтально, то дисплей можна поставити прямо на нього. Дуже класне рішення для тих, кому бракує місця на робочому столі. Тільки ноутбук на вуфер ставити не варто, бо сильні магніти можуть пошкодити жорсткий диск або інші компоненти. А от поруч — будь ласка.

Позиціонування

   Сателіти можна швидко виставити відносно сабвуфера залежно від його горизонтальної чи вертикальної орієнтації. Для цього використовуються спеціальні роздруковані схеми, які йдуть у комплекті. Просто ставите по розмітці саб і сателіти, й направляєте динаміки останніх собі у вуха. За допомогою DIP-перемикачів задаєте бажані налаштування й все, новинка готова до використання.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

   На тестах ми переносили IN-UNF з одного приміщення в інше і заміряли, скільки часу йде на повне підключення й налаштування. 5 хвилин. Без жартів. За допомогою готових схем все робиться дуже швидко. Якщо ви колись виставляли монітори в професійній студії звукозапису, то знаєте, скільки часу та зусиль на це витрачається. Заміряти приміщення мікрофоном, визначити оптимальне місце для розташування, з рулеткою виставити пристрої, провести тести, налаштувати звук.

   Завдяки зручному позиціонуванню новинка є ідеальним рішенням для виїзних робіт. До того ж і важить вона всього 11,2 кг. Якщо треба працювати "в полі", або ви постійно переїжджаєте з місця на місце, — це безперечна знахідка.

Характеристики та звучання

   Акустична система від Kali Audio має доволі широкий частотний діапазон 47 Гц – 21 кГц при нерівномірності ±3 дБ. Завдяки тому, що це ультра близьке поле й монітори виставляються близько до робочого місця, приміщення майже не впливає на звучання. Але маємо відмітити, що пристрої підійдуть далеко не для всіх видів робіт.

   Система звучить дуже специфічно й до цього доведеться звикнути. Під час тестів ми помітили, що нижній низ трохи провалений, нижня середина піднята при цьому верхня середина теж трішки провалена й немає кристалічного верху. Не варто очікувати від новинки приголомшливого звучання. Це цілком логічно, враховуючи її конструкційні особливості. В плані звуку чуда не сталося, все за законами фізики та здорового глузду. Девайси не підійдуть для запису або зведення музики. Якщо ви шукаєте аудіофільске рішення, щоб насолоджуватись ідеальним звучанням, вони також не для вас. Тоді для кого створена ця система?

Кому підійдуть Kali Audio IN-UNF?

   Тож для кого, для кого ця новинка? Якщо музикантам вона не підійде, аудіофілам також? Треки не позводиш, музикою не насолодишся? Хто ж може звернути на неї увагу? Коли ще й приписка від самих виробників, що це студійні монітори?

   Воу, воу, без паніки. А студії бувають тільки музичні й професійно працювати можна тільки над треками? А озвучення подкастів, блогів, фільмів? А створення ефектів та музики для ігор? А запис аудіокниг, реклами та й в принципі голосу й мовлення? Так, саме для цих творчих задач нові IN-UNF підходять ідеально. Вони чудово відпрацьовують середину, а отже є відмінним вибором для роботи з голосом. До того ж вони мають класну трансльованість на телевізори й автомобільні акустичні системи.

   Ми тестували девайси на великій професійній студії звукозапису з належним акустичним оформленням, і для неї вони не підійшли. Але щойно вони опинились в невеликій студії озвучення фільмів без відповідної підготовки, все одразу стало на свої місця. Для таких умов використання пристрої підходять ідеально. Їх можна швидко виставити й налаштувати. Завдяки особливостям звучання й гарній трансльованості на телевізори новинка відмінно справляється з озвученням фільмів, відеороликів, подкастів та іншими роботами, де голос і мовлення виходять на перший план.

   Ми радимо використовувати нові моделі в парі з навушниками для досягнення ідеального результату.

Важливо зауважити

   Через те, що пристрої мають стандартні схеми розміщення, їх не завжди можна зручно поставити на стіл, якщо ви використовуєте два дисплеї або один великий, наприклад, 32". В цих випадках екрани можуть перекривати сателіти, що негативно вплине на звук. Треба буде підіймати дисплеї вище. Для декого це може бути не дуже зручне рішення, адже доведеться дивитися на відеоматеріал трохи знизу вгору. Це варто враховувати.

Студійні монітори ультраблизького поля Kali Audio IN-UNF — інноваційне рішення на ринку музичного обладнання

Загальний підсумок

   Студійні монітори Kali Audio IN-UNF — чудовий варіант для виконання тих робіт, для яких раніше не існувало жодного рішення. Кращої портативної акустичної системи ультра близького поля для непідготовлених кімнат просто не існує в природі.

   Зазвичай для таких умов використовуються пристрої з 3" динаміками, які можна розмістити на робочому столі в невеликій кімнаті. Наприклад, M-Audio BX4, Behringer MS16 або Alesis Elevate 3 MKI. Але такі девайси не є конкурентами для моделей Kali ані за частотним діапазоном, ані за звучанням й тим більше зручністю налаштування. Більш-менш гідними конкурентами можна вважати IK Multimedia ILoud MTM. Вони мають достатньо широкий частотний діапазон й чудове звучання. Але вони не такі зручні в розташуванні й налаштуванні, менш портативні й вартують в 1,5 раза дорожче. Наразі в новинок немає прямих конкурентів в їх конструкційному та ціновому сегментах.

   Тож, блогери, подкастери, саунд-дизайнери, які працюють з фільмами та іграми, нарешті для вас з’явилось професійне рішення. І це рішення — Kali Audio IN-UNF.

Kali Audio IN-UNF Kali Audio IN-UNF

Акція!   -30%

31555 грн21999 грн

Професійні монітори з унікальним дизайном та 3D-хвильоводи забезпечують точне звуковідтворення завдяки підсилювачам класу D та технології Boundary EQ для адаптації до будь-якого середовища



Написать комментарий:


© 2005-2024 Компанія "PRODJ".
Інтернет
магазин
10:00-19:00
(067) 879-77-70Пн-Сб. Нд.
Київ10:00-19:00 Пн-Пт Сб Нд вул. Воздвиженська 22(067) 458-77-70
Харків10:00-19:00 Пн-Сб. Нд. пер. Кравцова, 19 (067) 575-17-81
Одеса10:00-19:00 Пн-Сб. Нд. вул. Ланжеронівська, 26(067)-579-13-09
В центрі Харкова, Київа, Одеси з найбільшим асортиментом товарів для ді-джеїв і саунд-продюсерів. Наявність товара на вітринах – можливість тестування, порівняння з аналогами, можливість зробити правильный вибір на місці. Мінімізація ризиків при купівлі.

Можна розрахуватися

VISA Master-Card Maestro Приват-24

Ми в соцмережах

Дізнайтеся про акції першими

Про нас Оплата / доставка Контакти Кредит Новини Гостьова Гарантія DJ BUSINESS Акції PRODJ DISTRIBUTION Дисконтна система INFINITY Права споживачів Вакансії Бонус PRODJ Service Статті DJ-ШКОЛА Кредитна лінія PRODJ Умови кредитування (паспорт кредиту) Мапа сайту Мапа сайту загальна
Copyright 2005-2024 PRODJ.com.ua   /   Автор:
При повному або частковому використанні матеріалів сайту - посилання на PRODJ.com.ua обов'язкове.
Розробка Студія "Капуста"
Дизайн Iван Пандiкiдiс
Оберіть мову
Выберите язык